labologo
PREGL Digital

De nieuwe standaard voor Digitale Lab transformatie

PREGL DIGITAL is een digitale dimensie van Smart lab-meubels en
verhoogt de efficiëntie, productiviteit en traceerbaarheid van uw laboratorium met het alles-in-één beheersysteem voor chemische inventaris en informatie.

pic7

Wees slim en laat uw

laboratorium voor u werken!

prglpic9

Digitalisering & Automatisering

Werkwijzen, certificaten, VIB's en servicerapporten worden gedigitaliseerd en zijn altijd ter plaatse beschikbaar. QR codes en NFC technologie brengen uw werk nóg een stap verder.

Kosten optimalisatie

Realtime informatie over uw voorraad. Goed overzicht van verbruik en daardoor betere planning en optimalisatie van inkoopkosten.

Groen en duurzaam

U hoeft geen documenten meer te printen. Dit is goed voor het milieu en geeft meer overzicht. Helpt het verwijderen van gevaarlijke chemicaliën te verminderen met realtime voorraadregistratie.

Hogere productiviteit

Verminder uw administratief werk en krijg snel toegang tot gegevens waar en wanneer u ze nodig hebt. Creëer overzicht, optimaliseer uw workflow en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Vlekkeloze integratie

Kan op zichzelf staan of verbonden zijn met alle ERP's. Meldingen en alarmen kunnen met behulp van de API over uw digitale infrastructuur worden verspreid.

Traceerbaarheid

Traceer het tijdstip van elke activiteit en de persoon die deze uitvoert!

Bent u op zoek naar meer duidelijkheid, efficiëntie, naleving, traceerbaarheid en veiligheid waar pen en papier of spreadsheets geen haalbare oplossing meer zijn?

Ontwikkeld voor de lab van de toekomst!

PREGL DIGITAL-schermen zijn de eerste in hun soort die speciaal zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd voor de complexe omgeving van het moderne laboratorium. Met de contrastrijk e-paper scherm en een kijkhoek van bijna 180° bieden ze een gemakkelijke leesbaarheid van dynamisch weergegeven inhoud waar en wanneer u het nodig hebt. En met een batterijduur van 5 tot 7 jaar is het systeem bijzonder energie-efficiënt!

pic2

Toegankelijkheid en interactiviteit

Dankzij de QR-code en NFC-technologie kunnen de schermen van Pregl Digital worden gebruikt als toegangspoort tot meer details over de weergegeven informatie via uw telefoon. Daarnaast kunt u bepaalde acties stroomlijnen, zoals het toevoegen of verwijderen van inventaris of het boeken van de volgende onderhoudsafspraak voor de zuurkast. 

pic6

Labolutions is exclusief partner van PREGL Digital en úw aanspreekpunt in de Benelux. Wilt u meer weten? Download de brochure!